Om oss

Bilde av Espen Thorstenson

En nestor i faget. Han har filmer som Mormor og de åtte ungene, Bak syv hav, Kniven i huset i byen, Jezidi, Badsja og mange fler i bagasjen.

Produsent

Espen Thorstenson

Bilde av Vanja Larsen

Hun har regissert og laget filmen "Det røde eplet", en prisbelønt dokumentarfilm (2013). I dag jobber hun som manusforfatter og regissør i Aprilfilm, og er for tiden inne i sluttfasen med filmene: Under samme tak – filmen om sykehuset (regi), Sørg O kjære ... og Vingehestene (co-regi).

Regissør

Vanja Larsen

Bilde av Fredrik Nielsen

Han er den som fanger detaljene ingen andre ser, og samtidig får han mennesker til å åpne seg og være trygge foran kamera.

Filmfotograf

Fredrik Nielsen

Jonas Bjerketvedt er mest kjent for sitt arbeid med Hip Hop kultur og pionerarbeid innen norskspråklig rap-musikk. Hans musikk sampling og DJ-teknikker førte til at han begynte å jobbe i mediebransjen og har MA i lyd-etterarbeid fra NFTS i London. Jonas har ofte blitt kalt en multikunstner, hans arbeid inkluderer film, tv drama, dokumentarfilm, teater, performance, musikk-konstellasjoner, samtidsdans og kunstinstallasjoner.

Lyddesigner

Jonas Bjerketvedt

Bilde av Eirik Wiklund

Eirik er utdannet manusforfatter fra bla Oslo, Praha og København og er en cineast på sine knær. For øyeblikket er han programmer og social media coordinator for Nordic/Docs festivalen i Fredrikstad.

Skribent og social media coordinator

Eirik Wiklund

Bilde av Anne Fjellro

Hun jobber til daglig som lektor ved Glemmen videregående skole. i tillegg er hun drivkraften bak "Filmprek" ved Fredrikstad kino.

Skribent og konsulent

Anne Fjellro

Bilde av Trond Lockertsen

Han har lang fartstid som produsent, regissør og lineproducer i NRK, hvor han var med å skape legendariske Halvsju. Og et titalls filmer og serier, blant annet Lange Flate Ballær 1 og 2, Okkupert, Lillyhammer, Dag og nå Harald Zwarts' Den 12. mann.

Produksjonsleder

Trond Lockertsen

Bilde av Kjell-Magne Larsen

Kjell-Magne Studerer Digitale medier ved Høgskolen i Østfold

Webutvikler og prodass

Kjell-Magne Larsen